Види маркетингових компаній

16.01.2017

obychenie2

Маркетингові компанії можуть допомогти поліпшити ефективність бізнесу. Маркетингові компанії можуть допомогти вашому бізнесу розробити стратегію, планувати і управляти кампаніями або можуть надавати певні послуги, такі як телемаркетинг або дослідження ринку.

Ви можете зберегти свої послуги для конкретного проекту або у них працюють для вас протягом певного періоду часу. Ви також можете найняти індивідуальних консультантів або фрілансери зі спеціалізованими навичками маркетингу для планування і управління проектами.

Консалтинг

Маркетингові консультації надають поради, які допоможуть вам розробити маркетингову стратегію. Вони розглядають існуючі маркетингові заходи і використовувати їх досвід, щоб зробити рекомендації щодо поліпшення вашої роботи на ринку. Консультативні послуги можуть допомогти вам у досягненні конкретних цілей, таких як запуск нового продукту або введення нового ринкового сектора.

Дослідження ринку

Ринкові дослідження фірми надають інформацію, щоб допомогти вам прийняти рішення про маркетинг. Вони можуть провести дослідження щодо розміру ринку, або аналізувати конкуренцію з якою вам доведеться зіткнутися, якщо ви увійшли в конкретний сектор. Ці фірми також можуть надати вам звіти про фактори, такі як ставлення до вашої компанії, які можуть допомогти вам планувати кампанії зі зв’язків з громадськістю. Можуть провести брендінг території, що допоможе у представлені компанії.

Прямий маркетинг

Прямі маркетингові компанії допоможуть вам планувати і керувати ними прямих кампаній поштою. Вони можуть забезпечити вам списки розсилки, які відповідають вашої цільової ринок. Вони розробляють і пишуть прямі листи пошти або розвивати творчі предмети розсилки. Прямий маркетинг компанії також вирішувати завдання надсилання поштою пунктів від Вашого імені та вимірювання відгуку на кампанії.

Цифровий маркетинг

Цифровий маркетинг компанії надають послуги, які допоможуть вам використовувати Інтернет або соціальні медіа у вашій маркетингової програми. Вони можуть допомогти вам розвинути або поліпшити свій сайт або запустити сервіс електронної комерції. Такі фірми можуть порадити вам способи використовувати соціальні медіа для спілкування і взаємодії з клієнтами і перспективами.

Маркетингові комунікації

Маркетингові комунікації планування і розробки комунікаційних матеріалів, таких як брошури, керівництва по продуктах, інформаційних бюлетенів та журналів клієнтів. Вони забезпечують написання, проектування і виробництво послуг, і вони можуть також консультувати за видами комунікаційних матеріалів, які необхідно підтримувати такі заходи, як запуск нового продукту.

 

Похожие материалы

Когда лучше всего покупать новостройку?

Когда лучше всего покупать новостройку?

30.10.2016
Во времена кризиса на рынках недвижимости очень популярным стал спрос на жилье, пребывающее в процессе строительства. Подобные покупки на сегодняшний день занимают около 45% от общего числа сделок. В данной...
Правильная продажа квартиры без посредников

Правильная продажа квартиры без посредников

24.09.2016
Известно, что продажа или покупка недвижимости, одна из самых дорогих и важных  сделок в жизни почти любого человека. И, соответственно, к подобного рода делам необходимо подходить крайне тщательно и взвешенно....
Как можно продать квартиру без посредников?

Как можно продать квартиру без посредников?

24.09.2016
Кому бы вы ни решили в конечном счете продавать свою квартиру, изучив все предложенные варианты, следует четко запомнить: не подписывать документальные бумаги в регистрационной палате пока (в присутствии ваших свидетелей...