3 причины выбрать нашу компанию и осуществить технические регламенты и оценку соответствия

21.09.2021

12445522Ви зіткнулися з необхідністю здійснення робіт з оцінки відповідності технічним регламентам в Україні? Вам потрібно ввести продукцію на ринок України, тоді не обійтися без оцінки її відповідності технічним регламентам, які є нормативно-правовими документами та обов’язковими для виконання.

Також якщо вам потрібно здійснити закупівлю продукції і проведення державних тендерів, вам доведеться надавати декларації відповідності, сертифікатів експертизи тієї продукцію, яку ви збираєтеся ввозити в Україну.

Є певний перелік продукції, яка підлягає оцінці відповідності це засоби індивідуального захисту, медичні вироби, електричне обладнання, машини, а також обладнання, яке працює під тиском і прилади на газоподібному паливі.

І вирішити всі ці питання з оцінкою відповідності та оформлення документів вам допоможе компанія «UCPS». Багато хто вибирає нас як партнера з оцінки відповідності та інших послуг в галузі стандартизації та технічного регулювання, так як ми маємо великий досвід і пропонуємо безліч послуг, наприклад, декларацію про відповідність сертифікату, укладення СЕЗ, а також сертифікацію в Євросоюзі і багато інших послуг.

технічні регламенти та оцінка відповідності від https://ucps.com.ua/

Технічні регламенти та оцінка відповідності для вас можуть розробити професіонали нашої компанії

Технічний регламент це нормативно-правовий акт, де визначаються характеристики продукції, методи її виробництва, а також відповідні адміністративні положення, дотримання яких є обов’язковим.

Такий документ може включати в себе певні вимоги до термінології, позначення упаковки, маркування. Всього в Україні технічних регламентів налічується 94 документа, і фахівці нашої компанії прекрасно знають і володіють необхідною інформацією.

Тому ви можете сміливо звертатися в нашу компанію за допомогою, ми надаємо якісні послуги в галузі технічного регулювання. Наша компанія активно почала діяльність в сфері консалтингу з проведення робіт оцінки відповідності різних видів продукції і на сьогоднішній день маємо високу репутацію в цій сфері діяльності.

У нас укладені контракти з відомими європейськими компаніями, ми розробляємо системи менеджменту якості, інформаційної безпеки, а також IT-сервісів і багато інших. Більш детально ознайомитися з усією інформацією, ви можете на сайті нашої компанії.

3 причини, чому вам варто вибрати нашу компанію:

  • Працюємо з 2004 року і маємо величезний досвід;
  • Співпрацюємо з відомими світовими компаніями, такими як: KGaA, RATIONAL AG, TURN light і ін;
  • Надаємо великий спектр послуг з гарантією результату.

Похожие материалы

3 главных преимущества светоотражающей пленки, представленной на сайте «DSTrade»

3 главных преимущества светоотражающей пленки, представленной на сайте «DSTrade»

06.04.2021
Светоотражающая пленка — это тот материал, который на сегодняшний день пользуется достаточно большим спросом, поскольку его используют для изготовления дорожных знаков. Само собой, это не единственная сфера, в которой применяют...
3 обязательных атрибута мастера маникюра и почему стоит выбрать «Tree Med» для сотрудничества

3 обязательных атрибута мастера маникюра и почему стоит выбрать «Tree Med» для сотрудничества

06.03.2021
Салоны красоты — это очень популярные учреждения, которые пользуются спросом по той причине, что оказывают необходимые услуги по уходу за собой, что очень важно, ведь ухоженный и опрятный вид только...
Прием гостей: что важно учесть

Прием гостей: что важно учесть

14.11.2019
Если вы затеваете вечеринку, неформального или формального типа, или планируете принять гостей в дружеской обстановке, важно учесть некоторые моменты. Помимо меню, следует продумать будущие темы для разговоров, а также найдется...
Методы лазерной обработки материалов

Методы лазерной обработки материалов

26.04.2019
Лазерная обработка все чаще используется в промышленности. Причиной являются свойства лазерного излучения, позволяющие выполнять множество точных технологических операций на различных материалах. При этом может понадобится специальный инструмент, например, лазерный гравер. Доступные...
Официальное разрешение на трудоустройство иностранцев

Официальное разрешение на трудоустройство иностранцев

13.06.2018
Новый порядок получения разрешения на работу иностранцам в Украине установил обновленный перечень подаваемой документации, а именно: Заявление в соответствии с установленным образцом применяется в соответствии с типом трудоустройства иностранцев. Копия...